Energieneutrale sporthal met appartementen in Vlaardingen

energieneutrale-sporthal-appartementen-ondertekening-400x250Wethouder Hoekstra van de Gemeente Vlaardingen (rechts), directeur Krijgsman van aannemerij Waal en directeur-bestuurder Kolsteeg van Waterweg Wonen hebben op maandag 11 september jl. de overeenkomsten getekend voor het ontwerp en de realisatie van het energieneutrale sporthal- en appartementencomplex in het Centrumplan Westwijk te Vlaardingen.

De 46 appartementen worden in opdracht van Waterweg Wonen gerealiseerd. De realisatie van sporthal, horeca, commerciële ruimtes en openbare ruimte vindt in opdracht van de Gemeente Vlaardingen plaats. Het ontwerp is van KOW Architecten.

Energieneutraal
Het gehele complex wordt energieneutraal. Dat betekent dat het complex niet méér energie gaat verbruiken dan dat het zelf opwekt. Het opwekken van energie gebeurt onder andere met zonnepanelen. De bouw vindt plaats in 2018.

Waterweg Wonen investeert extra in de verduurzaming van het vastgoed. Het project past dan ook goed in de energievisie van de corporatie en de duurzaamheidsambitie van de gemeente Vlaardingen.

Het bericht Energieneutrale sporthal met appartementen in Vlaardingen verscheen eerst op IVVD.

Bron

Vacatures
inNoord-Brabant
inUtrecht/Rotterdam
inDen Haag/Utrecht
     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2017 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy