Ymere financiert 42.000 zonnepanelen met lening Amsterdam

zonnepanelenIederzon krijgt een lening van 4,85 miljoen euro uit het Duurzaamheidsfonds van de gemeente Amsterdam zodat het het Amsterdamse woningbezit van woningcorporatie Ymere kan verduurzamen.

Dit gaat Iederzon doen middels 42.000 zonnepanelen en 58.000 led-lampen. Met het bedrag, een lening van de Bank Nederlandse Gemeenten, crowdfunding en financiering door dakpartners kan Iederzon het project financieren. Afgelopen juli werd al bekend dat door het beschikbaar stellen van financiering door de BNG Ymere minimaal 8.500 huurwoningen van zonnepanelen en led-verlichting zou gaan voorzien.

De energie die hiermee wordt bespaard komt overeen met het elektriciteitsverbruik van 6.600 Amsterdamse huishoudens. Daarnaast levert het huurders jaarlijks een financieel voordeel op door een lagere energierekening.

Het bericht Ymere financiert 42.000 zonnepanelen met lening Amsterdam verscheen eerst op IVVD.

Bron

     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2017 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy