Coen

Tijden veranderen, bewustwording groeit. Generaties groeien op met het besef dat we onze planeet door moeten geven aan volgende generaties. Je CO2 voetafdruk wil je zo klein mogelijk achterlaten.

Duurzaamheidsvisie omarmen

Bewustwording van een duurzame wereld groeit ook snel bij ondernemingen. Maar hoe zetten we deze bewustwording om in ideeën en concrete initiatieven? Herkenning van de te nemen verantwoordelijkheid is niet voldoende, nemen van deze verantwoordelijkheid is noodzaak. Werkzaam zijn binnen dit spanningsveld is voor mij fascinerend. Soms ervaar je dat het nog niet iedere onderneming gegund is om vanuit haar “vezels” een duurzaamheidsvisie te omarmen.

Bijdrage op het gebied van duurzaam renoveren

Omdat ik werkzaam ben in de bouwsector, een sector die cruciaal is als het gaat om duurzaamheid, CO2 reductie en het verantwoordelijk omgaan met grondstoffen, wilde ik mijn horizon verbreden bij een onderneming die de uitdaging al lang is aan gegaan. Concern4 dacht met me mee, daagde me uit en zorgde ervoor dat ik mijn bijdrage op het gebied van duurzaam renoveren kan leveren bij een grote bouwonderneming die vanuit haar “vezels” een duidelijk duurzaamheidsvisie heeft!

Coen

 

Ga terug naar Kandidaten

Vacatures
inUtrecht
inWest, Midden of Zuidoost Nederland
inDen Haag/Utrecht
     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2018 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy