Duurzaam ondernemen

Concern4 zorgt voor de juiste professional binnen uw bedrijf, zodat duurzaam ondernemen een vanzelfsprekendheid wordt. Duurzaam ondernemen, het zoeken naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu oftewel de drie P's profit, people, en planet. Alle drie de P's worden geoptimaliseerd, zonder de balans er tussen te verliezen.

Duurzame relaties en duurzaam ondernemen

De mensen van Concern4 zijn geen idealisten maar realisten. We zetten ons specialisme van arbeidsbemiddeling in voor de toekomst. Door duurzaamheidsprofessionals te bemiddelen voor een groeiend aantal opdrachtgevers die meer willen dan alleen window dressing; namelijk echt duurzaam ondernemen. Met deze opdrachtgevers en onze professionals bouwen we duurzame relaties en netwerken op. Altijd met duurzaam ondernemen als uitgangspunt.

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft. Wij brengen mensen en bedrijven samen die een gedrevenheid bezitten die de volgende generatie weet te waarderen. Duurzaam ondernemen is geen hype! Sterker nog, duurzaam ondernemen heeft de toekomst en is dé kans om je te onderscheiden.

Vacatures
inUtrecht
inWest, Midden of Zuidoost Nederland
inDen Haag/Utrecht
     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2018 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy