GeneratIn powered by Concern4

GeneratIn’ is een kennisnetwerk dat vooral de praktische kant van duurzame technische ontwikkelingen onderzoekt. Wat kun je er mee, wat is de zin en wat is de onzin. Verbinding maken tussen theorie, praktijk en inspiraties voor toekomstbestendigheid.

Voor student en professional

GeneratIn' is actief op hogescholen en universiteiten met het organiseren van lezingen, workshops, bedrijfsexcursies en de Sustain-a-Battle . Onze evenementen worden bezocht door student en professional. Wij richten ons op het opdoen van nieuwe kennis, kennissen en inspiratie. Kris kras door allerlei vakgebieden via verscheidene invalshoeken.

Sustain-a-Battle 2016

Een maand lang zoveel mogelijk besparen op energie. Dat is de inzet van studentenflats op de Campus van de Technische Universiteit Twente. De deelnemende studentengroepen schrijven een energieplan en worden een maand lang online gevolgd op hun energieverbruik. De winnaar ontvangt een energiezuinige koelkast met inhoud!

De Sustain-a-Battle is een initiatief van Concern4 en mede mogelijk gemaakt door partners van Concern4 in de vastgoed, energie en installatiesector.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt je de website van  GeneratIn'  bezoeken of kijk op sustainabattle.nl
Vacatures
inUtrecht
inWest, Midden of Zuidoost Nederland
inDen Haag/Utrecht
     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2018 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy