Terug naar overzicht

Functie-omschrijving

Jij bent belangrijker dan ooit! Want circulair en energie-efficiënt bouwen wordt de norm. Aan de hand van jouw adviezen worden gebouwen circulair en energiearm gebouwd of gerenoveerd.

Jouw opdrachtgevers zijn ontwikkelaars, aannemers en architecten. Jij weet ze feilloos te wijzen op duurzame verbeteringen in het bouw- en installatieontwerp. Verbetering op basis van de BREEAM-NL criteria. Met jouw enthousiasme en creativiteit, ga je voor de hoogste score. Er is geen standaardoplossing. Ieder gebouw is uniek waarbij gebouwgebruikers vragen om optimaal comfort. Dit vraagt om afgewogen keuzes in circulaire bouwelementen en energiearme gebouwinstallaties.

Jouw streven is een BREEAM Outstanding. Daar ben je niet ongeduldig of dwingend in. Maar daar weet je jouw opdrachtgevers stap voor stap naar toe te bewegen. Je bezoekt bestaande gebouwen om nauwkeurig de mogelijkheden te onderzoeken. Je bezoekt de bouwgrond voor de nieuwbouw voor een goede indruk. Je begeleidt de uitvoering. En je checkt na de bouw of het klopt wat er is afgesproken over het gebruik van circulaire bouwelementen en duurzame energie installaties. Jij hebt alle voorgenomen criteria afgevinkt voordat de BREEAM assessor het project komt beoordelen.

Je krijgt de tijd, de opleiding en coaching om een top expert te worden in het duurzaam bouwen met al haar facetten. Je gaat steeds meer impact maken in het reduceren van de stikstof en CO2 uitstoot in de bouw zonder dat gebouwgebruikers inleveren op comfort.


Je houdt niet van oeverloos afstemmen met collega’s en lange rijen bij het koffiezetautomaat? Dat komt goed uit. Je komt te werken bij een veelbelovende scale up. ‘Revolten’ in het duurzaam en circulair bouwen. Korte lijnen en daadkracht. Behalve BREEAM ook met expertise in MPG en BENG.
 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Analytisch denken is één van jouw kwaliteiten.
Bouwtekeningen kun je lezen en interpreteren.
Je brengt enthousiasme en overtuiging.
Het zou mooi zijn als Apeldoorn 2 à 3 werkdagen te bereizen is voor je. Anders vinden we daar wel een oplossing voor.

Arbeidsvoorwaarden

Bruto maandsalaris vanaf €3750 tot max. €5000
Pensioenregeling
Vergoeding voor thuiswerk faciliteiten
NS Business card, zakelijke km vergoeding of een auto leaseovereenkomst

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures