Terug naar overzicht
  • Regio

    Randstad

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Onze relatie is een zeer innovatieve speler op het gebied van opwekking van duurzame energie. Zij regisseert het gehele traject van planfase tot realisatie en verzorgt vervolgens deels de exploitatie en de distributie. De organisatie kenmerkt zich door een open, ontspannen en op samenwerking gerichte cultuur met focus op innovatie, resultaat en continuïteit.

Men is voor de Randstad op zoek naar talent dat opgeleid wordt als leidinggevend specialist Warmtenetten. De ideale persoon heeft een relevante Master afgerond.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan Sustainable Energy Technology, Geo Energy Engineering, Energy and Process Technology, Building Technology of vergelijkbaar. Enige jaren relevante werkervaring is een pré maar zeker geen must. Wel zoeken we een intrinsiek gemotiveerd persoon die graag wil bijdragen aan het verduurzamen van onze wereld. Je bent leergierig en gedreven en denkt in kansen en mogelijkheden. Een probleem zie je niet als een obstakel maar als een horde die je zo efficiënt mogelijk wilt nemen. Je excelleert in een omgeving waar niets vanzelfsprekend is en waar iedere dag een nieuwe uitdaging vormt. Je lerend vermogen is groot en in je DNA en ambitie huist een mensgerichte en enthousiasmerende leidinggevende. Na enige jaren zal je een managementpositie gaan bekleden en de organisatie verder helpen de duurzame doelstellingen te verwezenlijken.

 

Functie eisen

  • Afgeronde relevante Master opleiding
  • Bij voorkeur enige ervaring, door stage of werk, in duurzame energie
  • Ambitieus en leergierig
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Ondernemende geest en kansenruiker

Bedrijfsprofiel

Een mensgerichte en innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling van duurzame energie.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures