Terug naar overzicht
  • Regio

    Randstad

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Als Manager Warmteprojecten ben jij ontwikkelaar, adviseur en manager ineen. De ondernemende regisseur die vanaf de initiatiefase betrokken is bij de aanleg van warmtenetten. Degene die de belangen verenigt van alle partijen.  Je bent de schakel tussen gemeenten, aannemers, ontwikkelaars, leveranciers en je eigen collega’s. Je beoordeelt de technische mogelijkheden en de financiële consequenties. Je stuurt de ontwerp- en de realisatiefase aan op kwaliteit, planning en budget. Feitelijk ben je van A tot Z betrokken, vanaf het eerste gesprek tot en met de aansluiting en de uiteindelijke exploitatie. De projecten zijn zeer divers, denk aan nieuwbouw, bestaande bouw, utiliteit, industrie.  Je wordt leidinggevende van een jong en gedreven team van professionals dat als doel heeft om hoogwaardige warmtenetten in de provincie Zuid-Holland te realiseren. Onze opdrachtgever wil zeer ambitieuze groeidoelstellingen realiseren en maakt een flinke groei door. Dat biedt op middellange termijn tal van doorgroeimogelijkheden op het brede terrein van duurzame energie.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding en je hebt relevante werkervaring in de (energie)techniek.
  • Kennis van werktuigbouwkundige installaties of infrastructurele werken
  • Kennis van engineering, calculaties en realisatie van warmtenetten
  • Ervaring in realisatie en exploitatie van assets
  • Je bent resultaatgericht en communicatief sterk, je bent in staat beslissingen te nemen en jouw ideeën en plannen overtuigend te presenteren en je team daarin te motiveren
  • Je beschikt over analytisch vermogen en je bent in staat je te verplaatsen in de belangen van je klanten

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van duurzame energieopwekking met biomassa, wind en zon. De warmte is veelal afkomstig door verbranding van niet herbruikbaar afval of uit biomassa. Er wordt warmte geleverd aan zowel bedrijven als particulieren. Deze warmte wordt gedistribueerd via een ondergronds leidingnet en verspreidt zich inmiddels over ongeveer 15.000 afnemers. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze relatie is een innovatieve voorhoedespeler met een uitstekende naam op het gebied van afvalverwerking en duurzame energieopwekking. Eensgezind en vol passie dragen de medewerkers hun steentje bij aan een duurzame wereld. Er zijn volop carrièremogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Zij bieden een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfscultuur

Onze relatie is een innovatieve voorhoedespeler met een uitstekende naam op het gebied van afvalverwerking en duurzame energieopwekking. Eensgezind en vol passie dragen de medewerkers hun steentje bij aan een duurzame wereld. Er zijn volop carrièremogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures