Terug naar overzicht

Functie-omschrijving

Top adviseur! Dat kun je worden. Je wordt uitgedaagd om de meest doelmatige en vindingrijke ontwerpen op te stellen voor kritische opdrachtgevers met zeer gevarieerde vraagstukken op het terrein van klimaat en energie in gebouwen. Bij een team dat niet houdt van procedures maar van korte lijnen en daadkracht.

Jouw functie is gericht op het ontwerpen, berekenen, tekenen en budgetteren van complexe installaties. Berekeningen aan het warmteverlies, koellast, leidingnet, kabels en licht vormen de onderbouwing van jouw ontwerpkeuze. De tekeningen en bestek kunnen zo gedetailleerd zijn dat het een eenduidige toetssteen is voor de uitvoering. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een oplossing die de verwachting van de klant overtreft. Interesse in 3D ontwerp en/of BIM? Je krijgt alle ondersteuning en training om je daarin verder te verdiepen en expert te worden.

Functie-eisen

  • Je hebt eeb HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt (stage)ervaring in het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties in gebouwen
  • Je herkent jezelf als nauwkeurig, creatief en samenwerkingsgericht

Bedrijfsprofiel

Een jong, nuchter en onafhankelijk technisch ingenieurs bureau. Specialist in het aanbieden van toekomstbestendig en goed doordacht maatwerkadvies op het gebied van klimaat- en energietechniek, onderhouds- en beheersvraagstukken en facilitaire dienstverlening. Het zien van mogelijkheden waar anderen zijn uitgekeken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salarispakket passend bij relevante werkervaring en kwaliteiten.
  • Begeleiding en opleiding om ons hoog kwaliteitsstreven waar te kunnen maken.
  • Een team met gedreven, betrokken en scherpzinnige collega's.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures