Terug naar overzicht
  • Regio

    Randstad

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Als Projectleider Warmtenetten ben jij ontwikkelaar, adviseur en projectleider ineen. De ondernemende regisseur die vanaf de initiatiefase betrokken is bij de aanleg van warmtenetten. Degene die de belangen verenigt van alle partijen.  De schakel tussen gemeenten, aannemers, ontwikkelaars, leveranciers en je eigen collega’s. Je beoordeelt de technische mogelijkheden en de financiële gevolgen. Je draagt bij aan een succesvolle businesscase. En je stuurt de ontwerp- en de realisatiefase aan op kwaliteit, planning en budget. Dus van A tot Z, vanaf het eerste gesprek tot en met de aansluiting. De projecten zijn divers als nieuwbouw, bestaande bouw, woningbouw, utiliteit, industrie. De lat ligt hoog. Onze opdrachtgever wil immers zeer ambitieuze groeidoelstellingen realiseren. Van het gas los is ook daadwerkelijk van het gas los. Je wordt onderdeel van een jong en gedreven team van professionals dat als doel heeft om hoogwaardige warmtenetten in West-Nederland te realiseren. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden op het brede terrein van duurzame energie.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in de Energietechniek.
  • Kennis van installatietechniek is een pré .
  • Je bent resultaatgericht en communicatief sterk, je bent in staat beslissingen te nemen en jouw ideeën en plannen overtuigend naar voren te brengen.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en het maken van een haalbare planning is voor jou geen probleem.
  • Je beschikt over analytisch vermogen en bent in staat om plannen en doelen te stellen met de klant in het achterhoofd.
  • Het deelnemen aan een storingswachtdienstrooster is voor jou geen bezwaar.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van duurzame energieopwekking met biomassa, wind en zon. De warmte is veelal afkomstig door verbranding van niet herbruikbaar afval of uit biomassa. Er wordt warmte geleverd aan zowel bedrijven als particulieren. Deze warmte wordt gedistribueerd via een ondergronds leidingnet en verspreidt zich inmiddels over ongeveer 15.000 afnemers. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze relatie is een innovatieve voorhoedespeler met een uitstekende naam op het gebied van afvalverwerking en duurzame energieopwekking. Eensgezind en vol passie dragen de medewerkers hun steentje bij aan een duurzame wereld. Er zijn volop carrièremogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Zij bieden een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures