Terug naar overzicht
  • Regio

    Randstad

  • Gepubliceerd op

Functie-omschrijving

Als projectontwikkelaar Zon- en Windenergie realiseer je grootschalige zonneweides en windparken. Je verdiept je in de nieuwste technieken, mogelijke businessmodellen en potentiële projectlocaties om tot een succesvol  en duurzame energieopbrengst te komen. Je bent verantwoordelijk vanaf het initiëren tot aan realisatie. Binnen dit traject deal je met stakeholders, verkrijg je de juiste vergunningen en zo mogelijk subsidies en weet je samenwerking met diverse toeleveranciers probleemloos te laten verlopen. 

Functie-eisen

  • Ervaring in projectontwikkeling en/of ruimtelijke ordening;
  • Minimaal HBO+/WO niveau;
  • Ervaring met het financieel en technisch beoordelen van locatie ontwikkeling;
  • Woonachtig op bereisbare afstand van omgeving Amsterdam

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ontwikkelt en beheert energie opwekkende assets met een focus op zonne- en windenergieprojecten. Een ondernemende organisatie met een bezieling voor lokale en duurzame energieprojecten. De juiste Projectmanager is tot op het bot gemotiveerd hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de mate van relevante ervaring en passend bij de zwaarte van de functie.  Een boeiende en zelfstandige functie met voldoende variatie binnen een organisatie die sterk in beweging is.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures