Terug naar overzicht

Functie omschrijving

Het beheren en optimaliseren van WKO systemen is een complexe zaak. Zowel op financieel, technisch en juridisch gebied. Maar ook het afstemmen met diverse disciplines die betrokken zijn bij WKO systemen vraagt om multidisciplinair overzicht. In de rol van trainee exploitatiemanager leer je met ondersteuning van de senior exploitatiemanager het opstellen, beheren en optimaliseren van exploitatiecontracten voor WKO systemen.

Je verzamelt ondermeer gegevens over EPC, leveringszekerheid, onderhoud en kosten. Aan de hand van jouw analyses en conclusies maak je met de senior contractmanager beslissingen ten aanzien van winstgevende exploitatiecontracten en optimalisatieprojecten. De benodigde acties stem je af met technische projectleiders en externe onderhoudspartijen. Maandelijks rapporteer je de financiële status van de contracten. Op management niveau onderhoud je contacten bij opdrachtgevers, toeleveranciers en andere marktspelers. Hierbij maak je gebruik van de expertise en ervaring van jouw senior collega’s. Je hebt een scherp oog voor kansen om de klant nog beter van dienst te zijn en weet deze te benutten.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in technische of bedrijfskundige richting
  • Je bent geïnteresseerd in duurzame energiesystemen
  • Je weet goed te schakelen tussen strategische vraag en operationele uitvoering.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ontwikkelt en realiseert duurzame energieoplossingen voor gebouwen. Ze zijn gespecialiseerd in WKO systemen en vooral in het optimaliseren van dergelijke systemen. Niet alleen technisch, maar zeker ook kostentechnisch tegen een optimaal klimaatcomfort voor de gebruikers van gebouwen. Een ideaal leerbedrijf voor de Exploitatie Mmanager in spé.

Arbeidsvoorwaarden

Een brutomaandsalaris tussen de €2750 en €4500 afhankelijk van relevante werkervaring. 
Uitgebreide opleidingsmogelijkheden richting volwaardig Exploitatie Manager.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures