Future-proof talent

Duurzame technische vacatures

Noem ons betrokken personen, enthousiaste en gedreven ondernemers, mensen met gevoel voor waarde en waardebehoud. Het klopt allemaal. Maar we zijn vooral specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling van toekomstgericht talent. We richten ons op duurzame technische vacatures voor future-proof talent. Ons uitgebreide netwerk bevindt zich in de sectoren: afval, industrie, energie, civiele-, installatie- en bouwtechniek.

Duurzame technische innovatie

We zijn geen idealisten maar realisten. We denken dat wij op een goede manier ons specialisme van bemiddeling kunnen inzetten voor de toekomst. Door professionals te bemiddelen voor een groeiend aantal opdrachtgevers die meer willen dan alleen window dressing. Die echt verbeteringen willen doorvoeren door duurzame technische innovatie. Wij vinden de juiste kandidaat met future-proof talent.

Dat is onze missie!

Vacatures
inUtrecht
inWest, Midden of Zuidoost Nederland
inDen Haag/Utrecht
     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2018 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy