Liemerije koopt gebouw van Rijnstate

liemerije-gebouw-rijnstate-400x250Liemerije heeft het gebouw van haar hoofdlocatie in Zevenaar gekocht van Ziekenhuis Rijnstate. Met ingang van 1 maart 2018 is Liemerije eigenaar geworden van het gebouw en de bijbehorende grond aan de Hunneveldweg in Zevenaar.

Liemerije was voorheen huurder van het pand. De aankoop is een gevolg van het voornemen van Rijnstate om gebouwen die het ziekenhuis niet zelf gebruikt zoveel mogelijk af te stoten.

Door de aankoop houdt Liemerije de regie op toekomstige ontwikkelingen in de ouderenzorg op de hoofdlocatie. Daarnaast biedt de aankoop Liemerije financiële voordelen ten opzichte van de huurconstructie. Dit heeft o.a. te maken met de gunstige rente op dit moment.

In Liemerije Zevenaar wonen ouderen met dementie, ouderen met lichamelijke problemen en ouderen met psychogeriatrische problemen. Daarnaast is er een revalidatieafdeling, een hospice en dagopvang. In het Advies- en Behandelcentrum Liemerije kunnen senioren uit Zevenaar en De Liemers terecht met vragen over en de behandeling van klachten die ontstaan bij het ouder worden.

Het bericht Liemerije koopt gebouw van Rijnstate verscheen eerst op IVVD.

Bron

     WE CONCERN4

We stellen ons graag aan je voor:

Martijn Zomerplaag
 en
Guido Seijmonsbergen,

de initiatiefnemers van Concern4.

We ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun maatschappelijke betekenis en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft.

© Concern4 2018 PXL Communicatie Otys Recruiting Technology  /  Disclaimer  /  Sitemap  /  RSS  /  Privacy policy