Terug naar overzicht
  • Regio

    Almelo

  • Gepubliceerd op

Ben jij onze top adviseur én projectleider in één?

Wij dagen jou uit om gevarieerde vraagstukken van onze opdrachtgevers naar tevredenheid uit te voeren. Dit doe jij samen met jouw team van engineers. Je bent onderdeel van een team dat niet houdt van procedures maar van korte lijnen en daadkracht.

Jij bent de spil in de communicatie met onze opdrachtgevers. Een goede afstemming over ervaringen, wensen en behoeftes is cruciaal. Je zorgt voor een zorgvuldige afweging van de mogelijkheden en presenteert de meest efficiënte en doeltreffende oplossingen. Jij adviseert opdrachtgevers over renovaties, modificaties of nieuwe gebouw gebonden installaties.

De engineer ondersteunt jou met de technische uitwerking die de basis vormt voor de uitvoering. Samen met opdrachtgever selecteer jij de uitvoerende partijen en zorg je voor een resultaat conform de afgesproken prestaties.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met ervaring in het coördineren van projecten.
  • Je herkent jezelf als klantgericht, kundig en creatief.

Bedrijfsprofiel

Acutus is een nuchter en onafhankelijk technisch ingenieurs bureau. Zij geloven dat vastgoed in de nabije toekomst energieneutraal moet zijn. Acutus biedt vastgoedbeheerders daarvoor doordacht en toekomstbestendig maatwerkadvies. Zij excelleren op het gebied van klimaat- en energietechniek, onderhouds- en beheersvraagstukken en facilitaire dienstverlening. Acutus ziet mogelijkheden waar anderen zijn uitgekeken.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris met een bruto maandsalaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- passend bij de relevante werkervaring en kwaliteiten. Als adviseur rijd jij een auto van de zaak. Acutus biedt begeleiding en opleiding om ons hoge kwaliteitsstreven waar te kunnen maken. Jij wordt onderdeel van het team met gedreven, betrokken en scherpzinnige collega's.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures