Toekomstperspectief...

...dat is waar het bij ons mee begon. Als collega’s bij een landelijk bekend Werving & Selectiebureau spraken wij geregeld over ons menselijk gedrag en wat voor planeet wij straks aan onze kinderen achterlaten. Dat er iets moest gaan gebeuren was al tientallen jaren duidelijk, maar er is een verschil tussen het weten en er daadwerkelijk iets aan gaan doen. In plaats van mensen bemiddelen met winst en continuïteit als hoogste doel besloten we het roer om te gooien.

Future Proof Talent
We besloten om uitsluitend nog mensen te bemiddelen wiens inzet wordt gewaardeerd door de volgende generatie. Gedreven professionals die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie, duurzame en energie neutrale gebouwen en/of duurzame installaties. Future Proof Talent noemen wij dat. Mensen die kiezen voor een toekomstbestendige carrière, die invulling willen geven aan banen met een positieve impact.

Professionals
Vanaf voorjaar 2010 werken wij aan een netwerk van professionals en opdrachtgevers die complementair aan elkaar zijn. 
Concern4 ondersteunt de professionals met het concreet maken van hun ambitie. We kijken in de eerste plaats naar 'wie jij bent als persoon' en daarnaast naar opleiding en ervaring. Door gedegen kennis van onze gevarieerde opdrachtgevers kunnen wij jou op de juiste vacatures bij de juiste organisaties introduceren. Daar waar behoefte is aan jouw kennis en kunde en waar ruimte is voor jouw ambitie. Onze support daarin is zeer persoonlijk, we willen je eerst goed leren kennen, weten wie je ècht bent.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn zonder uitzondering organisaties die verbeteringen willen doorvoeren door duurzame innovatie en geloven in de winstgevendheid en continuïteit van hun maatschappelijk toegevoegde waarde. Deze opdrachtgevers bevinden zich in binnen- en buitenland en variëren van startups tot beursgenoteerde internationale organisaties binnen de sectoren Energie, Afval, Installatietechniek, Industrie en Bouw.

We hebben inmiddels honderden professionals en bedrijven bij elkaar gebracht, in de hoop op deze wijze ons steentje bij te dragen aan een toekomst met toekomst.