Toekomstperspectief...

Zinvol werk!

Positief over energie? Ga voor een functie met een positieve impact. Kies voor technische vernieuwing en een maatschappelijke meerwaarde. Een baanbrekende baan. Vertel ons wie je bent, wat je kunt en wat je wilt worden. Wij bieden functies met toekomstperspectief. Vaste banen en tijdelijke projecten. Make your talent future-proof!

Future Proof Talent
Gedreven professionals die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie, duurzame en energie neutrale gebouwen en/of duurzame installaties. Future Proof Talent noemen wij dat. Mensen die kiezen voor een toekomstbestendige carrière, die invulling willen geven aan banen met een positieve impact.

Professionals
Vanaf voorjaar 2010 werken wij aan een netwerk van professionals en opdrachtgevers die complementair aan elkaar zijn. 
Concern4 ondersteunt met het concreet maken van ambitie. We kijken in de eerste plaats naar 'wie jij bent als persoon' en daarnaast naar opleiding en ervaring. Door gedegen kennis van onze gevarieerde opdrachtgevers kunnen wij jou op de juiste vacatures bij de juiste organisaties introduceren. Daar waar behoefte is aan jouw kennis en kunde en waar ruimte is voor jouw ambitie. Onze support daarin is zeer persoonlijk, we willen je eerst goed leren kennen, weten wie je ècht bent.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn zonder uitzondering organisaties die verbeteringen willen doorvoeren door duurzame innovatie en geloven in de winstgevendheid en continuïteit van hun maatschappelijk toegevoegde waarde. Deze opdrachtgevers bevinden zich in binnen- en buitenland en variëren van startups tot beursgenoteerde internationale organisaties binnen de sectoren Energie, Afval, Installatietechniek, Industrie en Bouw.

We hebben inmiddels honderden professionals en bedrijven bij elkaar gebracht, in de hoop op deze wijze ons steentje bij te dragen aan een toekomst met toekomst.