Terug naar overzicht

Functie-omschrijving

In deze functie kun je helemaal los gaan in het energie-efficiënter, milieuvriendelijker en onderhoudsarmer maken van allerlei utiliteitsgebouwen. Veel praktische expertise over installatietechniek, energietechniek, data- en assetmanagement is al aanwezig. Nu iemand die deze kennis handig aan elkaar knoopt, vertaalt naar haalbare business cases voor het verduurzamen van het gebouw en toeziet op de kwaliteitswaarborging bij de implementatie.

Je adviseert over energiemanagement, haalbare duurzame energieconcepten en circulaire principes. Je doet gebouwopnames en baseert jouw conclusies op de analyse van gebouwgegevens, regelgeving, technische en financiële criteria. Je ondersteunt bij het bepalen van contractcriteria voor het selecteren van de aannemer. En je bent er namens de opdrachtgever om toe te zien op een juiste uitvoering. Dit kan een renovatie-, modificatie- of nieuwbouwproject zijn. Je stelt offertes op en doet mee met tenders. Soms als onderdeel van een integraal facilitair management pakket.
Jij bent de kennisspil als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe inzichten, nieuwe concepten en verbetering van bestaande diensten op het terrein van het verduurzamen van vastgoed. Collega’s geven jouw praktische input die jij vertaalt naar duurzame concepten. Er word je een uitgebreid netwerk geboden van expertise in het organiseren en optimaliseren van beheer en onderhoudsprocessen van installaties en gebouwen. Expertise over datasystemen, conditiemeting, compliance, HVAC, beheercontracten, facilitair management….

Je krijgt de kans om je zelf verder te ontwikkelen op het brede terrein van het verduurzamen van gebouwen. Op termijn is er een mogelijkheid om een team in verduurzaming te gaan vormgeven en te gaan aansturen.


 

Functie-eisen

Een relevante afgeronde universitaire of hbo-studie (technisch, bedrijfskundig, milieukunde);
Ervaring in een vergelijkbare functie waarin je zelfstandig haalbaarheid- en besparingsprojecten hebt uitgevoerd in de utiliteitsbouw;
Goede sociaal-communicatieve vaardigheden om te (kennis)netwerken en opdrachtgevers mee te krijgen in ambitie en visie


 

Bedrijfsprofiel

CoSource is een advies- en managementbureau gespecialiseerd in het organiseren en optimaliseren van beheer- en onderhoudsprocessen van installaties en gebouwen. Zij bieden een unieke combinatie van bedrijfs- en organisatiekunde en inzicht in gebouwtechniek. Precies wat nodig is bij het vertalen van strategische doelstellingen naar operationele, werkbare oplossingen op het gebied van technisch beheer, exploitatie en verduurzaming. Denkers die doen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een bruto maandsalaris tussen de €4500 en €6500 afhankelijk van kennis en ervaring
Persoonlijke jaarbonus van maximaal 10% op basis van persoonlijke ontwikkelingsdoelen
Lease auto, pensioen en uitgebreide opleidingsbudget

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures