Terug naar overzicht
  • Regio

    Almelo

  • Gepubliceerd op

Ben jij onze Top engineer?

Wij dagen je uit om de meest doelmatige en vindingrijke ontwerpen op te stellen voor onze opdrachtgevers. Jij werkt aan zeer gevarieerde vraagstukken op het terrein van klimaat en energie in gebouwen. Wij zijn een team dat niet houdt van procedures maar van korte lijnen en daadkracht.

Jouw functie is gericht op het ontwerpen, berekenen, tekenen en budgetteren van complexe installaties. Tevens maakt jij analyses van diverse gebouw-gebonden installaties en duurzame energiesystemen. Jouw ontwerpkeuzes onderbouw je met berekeningen, zoals bijv. warmteverlies-, koellast- en leidingnetberekeningen. De tekeningen en het bestek zijn zo gedetailleerd dat het een eenduidige toetsing is voor de uitvoering. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van dé oplossing die de verwachting van de klant overtreft.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau
  • Enige (stage)ervaring met gebouwinstallaties
  • Je herkent jezelf als nauwkeurig en creatief.

Bedrijfsprofiel

Acutus is een nuchter en onafhankelijk technisch ingenieurs bureau. Zij geloven dat vastgoed in de nabije toekomst energieneutraal moet zijn. Acutus biedt vastgoedbeheerders daarvoor doordacht en toekomstbestendig maatwerkadvies. Zij excelleren op het gebied van klimaat- en energietechniek, onderhouds- en beheersvraagstukken en facilitaire dienstverlening. Acutus ziet mogelijkheden waar anderen zijn uitgekeken.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris met een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 4.000,- passend bij de relevante werkervaring en kwaliteiten. Acutus biedt begeleiding en opleiding om ons hoge kwaliteitsstreven waar te kunnen maken. Jij wordt onderdeel van het team met gedreven, betrokken en scherpzinnige collega's.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures