Terug naar overzicht
  • Regio

    Zwolle

  • Gepubliceerd op

Functieomschrijving

Als projectmanager stuur je een uitvoeringsteam aan voor het aanleggen van complete bodemenergie systemen. Opdrachtgevers zijn bouw- en installatiebedrijven die afhankelijk van je zijn om gebouwen duurzaam te verwarmen en koelen. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de bronboring, het leidingwerk, de pomp- en wtw-installatie.Veel technische disciplines in de werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek, bouw en civiel komen in het project bij elkaar. Ieder project is weer anders in omvang en in bouwlocatie.

Verrassingen in de uitvoeringsfase zijn niet te voorkomen maar je houdt overzicht. Samen met je assistent-projectleider heb je van tevoren het werk gedegen gepland, financieel budget opgesteld, benodigde vergunningen gekregen, met bouwpartijen afgestemd, met de eigen werkplaats en met het uitvoeringsteam het project doorgenomen. Alle risico’s zijn goed in kaart gebracht. In het regelen en organiseren ben jij op jouw best. Je bent met enige regelmaat op de bouwlocatie om het verloop van het project op de voet te kunnen volgen en bij te sturen indien nodig. Daarnaast wordt jouw input bij offertes en marktontwikkelingen enorm gewaardeerd.

Tot je taken behoren verder:

  • Contact onderhouden met opdrachtgevers en oplossen van organisatorische en technische problemen;
  • Overleg en afstemming met de BU-manager nieuwbouw;
  • Aansturen van het projectteam;
  • Vastleggen en rapportage van de projectvoortgang;
  • Bewaken van het projectplan;
  • Toezicht op de kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Functie-eisen

Een hbo in een technische richting met ervaring in de projectleiding in de uitvoering is noodzakelijk voor deze functie. Nog geen ervaring in de projectleiding, dan is een ontwikkeltraject waarbij je start als assistent-projectleider mogelijk. Voor de rest is jouw talent en plezier het organiseren, plannen en samenwerken.

Bedrijfsprofiel

Je wordt onderdeel van een hecht team met 100 collega's. Daarvan werken er 60 in de uitvoering. Je hebt 3 collega projectmanagers in de nieuwbouw. En een betrokken, technisch inhoudelijk sterke manager die graag coacht. Met zijn allen zijn ze vooral doeners met een gaat-lukken-mentaliteit. Korte lijnen, snel beslissen.

Arbeidsvoorwaarden

We starten met een half jaar contract met het vooruitzicht om daarna in vaste dienst te treden. Je krijgt een buddy om je goed wegwijs te maken binnen de organisatie. En een uitgebreid opleidingsbudget om je te blijven ontwikkelen. Het 4 wekelijkse salaris ligt tussen de €4000 en €5000 bruto met een lease auto, mobiel en laptop. Je bent op kantoor, op locatie of vanuit huis aan het werk.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures