Terug naar overzicht
  • Regio

  • Gepubliceerd op

Functie-omschrijving

Als Technisch Manager ben jij er voor het aansturen van het onderhoud en het optimaliseren van industriële warmtepompinstallaties met verschillende bronnen zoals WKO, buitenlucht, oppervlaktewater of PVT. Jij zorgt voor een stabiele levering van warmte en koude op basis van het monitoren van online meetgegevens of op projectlocatie. Je bedenkt oplossingen om de efficiency en betrouwbaarheid te verbeteren van duurzame energiesystemen. Je beoordeelt offertes voor het onderhoud en zorgt voor een juiste uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten en het technisch geweten van de installaties die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Samen met een hecht team ontwikkel je praktische technische verbeteringen van duurzame opwekkingsinstallaties.

Je bent de specialist (of je hebt de ambitie om specialist te worden) in duurzame energieopwekking en je weet hoe deze installaties beheerd moeten worden op basis van geldende wet- en regelgeving.

Functie-eisen

Een technische opleiding met ervaring in het beheer en onderhoud van klimaatinstallaties voor gebouwen, bij voorkeur warmtepompinstallaties; je bent goed in het organiseren en coördineren van onderhoud en technische verbeteringen; je bent gericht op samenwerken maar kan ook als een baas optreden als er snel voortgang behaald moet worden

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken in een hecht team met 6 technisch managers en 2 exploitatiemanagers. Gedreven om warmte- en koude installaties optimaal te laten presteren voor een hoge klanttevredenheid. Klanten zijn eigenaren van utiliteitsgebouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisrange tussen de € 3400 en € 5800 bruto per maand op basis van de cao metaal & techniek

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures