Terug naar overzicht

Functieomschrijving

Top adviseur en top projectleider in één. Dat kun je worden. Kritische opdrachtgevers en zeer gevarieerde vraagstukken op het terrein van klimaat en energie in gebouwen. Opdrachtgevers die doelmatige en werkbare oplossingen verwachten. Oplossingen waarvan je zelf ook de uitvoering kan gaan leiden. Je wordt onderdeel van een team dat niet houdt van procedures maar van korte lijnen en daadkracht.

Binnenklimaatbeleving is persoonlijk en afhankelijk van de functie van het gebouw. Een goede afstemming met klanten over ervaring, wensen en behoeftes is cruciaal. Je brengt vervolgens de installaties in gebouwen nauwkeurig in beeld en inventariseert samen met een engineer de mogelijkheden voor nieuwe installaties en/of modificaties. Je zorgt voor een zorgvuldige afweging van de mogelijkheden en presenteert de meest efficiënte en doeltreffende oplossingen. De engineer ondersteunt je met de technische uitwerking die de basis vormt voor de uitvoering. Samen met de klant selecteer je de uitvoerende partijen en zorg je voor een resultaat conform de afgesproken prestaties.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met ervaring in het coördineren van projecten in gebouwgebonden installaties.
  • Je herkent jezelf als commercieel, kundig en creatief.

Bedrijfsprofiel

Een nuchter en onafhankelijk technisch ingenieurs bureau dat vastgoedbeheerders doordacht en toekomstbestendig maatwerkadvies aanbied. Met als doel om te excelleren in klimaat- en energietechniek, onderhouds- en beheersvraagstukken en facilitaire dienstverlening. Mogelijkheden zien waar anderen zijn uitgekeken. Altijd de beste oplossing bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salarispakket passend bij relevante werkervaring en kwaliteiten. Begeleiding en opleiding om het hoge kwaliteitsstreven waar te kunnen maken. Een team met gedreven, betrokken en scherpzinnige collega's.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures