Terug naar overzicht
  • Regio

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

Functie-omschrijving

Als adviseur in duurzame gebouwen heb jij de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten. Je richt je hoofdzakelijk op het verduurzamen van bestaande kantoorgebouwen. Je brengt alle gebouwkenmerken in kaart die van invloed kunnen zijn op de energieprestaties en duurzaamheidscriteria. Deze gegevens verwerk je in een rapport. Gebouweigenaren adviseer je over optimalisaties op het gebied van energiebesparing, circulariteit en duurzaamheidstrajecten. Je wordt getraind door senior adviseurs om het vak echt goed te begrijpen en door te kunnen groeien. Je wordt betrokken bij duurzame innovaties bij diverse klanten en je wordt uitgedaagd om met nieuwe ideeën ter verbetering te komen. Je krijgt de kans om echt het verschil te maken in de verduurzaming van gebouwen en organisaties.

Functie-eisen

  • Tenminste een HBO opleidingsniveau en affiniteit met energiemanagement;
  • Uit opleiding en/of werkervaring blijkt enig technisch-en organisatorisch inzicht; 
  • Je hebt een sterke wil om succesvol te zijn in het adviseren en realiseren van 'Groene gebouwen'.

Bedrijfsprofiel

Gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Alle ruimte om jezelf te zijn. Jezelf te ontwikkelen naar wie je wilt zijn. Ruimte voor flexibel werken om een goede balans te creëren tussen werken met passie én genieten van je vrije tijd.

Arbeidsvoorwaarden

Een passend salaris. Maar nog belangrijker zijn de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Persoonlijk en vakinhoudelijk.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures