Terug naar overzicht

Functieomschrijving

Als junior Projectmanager doorloop je een exclusief ontwikkeltraject in het realiseren van complexe en grootschalige zonneparken. Vanaf dat de vergunning is verleend, word jij een belangrijke schakel in het beheersbaar houden van de projectrealisatie. Je leert het bepalen van een concrete project scope, het opstellen van eenduidige projectcriteria, vaststellen van het budget en het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Je gaat ontdekken welke belangen en verwachtingen van stakeholders er zijn en hoe deze te managen. Kortom, je krijgt de kans op een zeer uitdagend leertraject richting een volwaardig Projectmanager in het realiseren van complexe en grootschalige zonneparken.

Aan de bouw van zonneparken worden hoge eisen gesteld. Opdrachtgevers rekenen op een gedegen en betrouwbare Projectmanager om risico’s en mogelijkheden te identificeren en te managen in functie van de projectdoelstellingen. Je leert scenario’s te onderbouwen, begrotingen op te stellen, contracten aan te gaan, informatiemanagement en on-site controle te houden op de realisatie. Je wordt geleerd om leiderschap te tonen door het project te overzien en altijd een aantal stappen vooruit te denken. Een senior projectmanager met 10 jaar ervaring wordt jouw mentor om een stevige professional te worden. Hij geeft het voorbeeld, is jouw vraagbaak, neemt je op sleeptouw, moedigt je aan en zal zo nodig bijsturen. Samen hebben jullie tot doel om een betrouwbare en onderscheidende partner te zijn in het projectmanagement van het realiseren van zonneparken.

Functie-eisen

  • Je zit aan het eind van een HBO of WO opleiding (of heb je reeds een HBO op zak en volg je thans een WO opleiding) 
  • Je hebt affiniteit met technische processen
  • Je hebt de wil om jezelf continu te verbeteren zowel inhoudelijk maar ook zeker in sociale vaardigheden zoals onderhandelen, emotionele intelligentie en strategisch denken.
  • Volhardend en ambitieus.
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar. 

Arbeidsvoorwaarden

Werkzaamheden starten op basis van detachering. Na 1600 uur gewerkt te hebben en bij gebleken geschiktheid, word je een rechtstreeks dienstverband aangeboden die kan uitgroeien naar een voltijd vast dienstverband. Je krijgt cursussen en trainingen ‘on the job’.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures