Terug naar overzicht
  • Regio

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

Functie-omschrijving

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van PV-installaties, batterij opslag en/of laadpalen. Jij bent in de ‘lead’ vanaf het moment dat de sales afdeling de handtekening van de klant heeft ontvangen, totdat het project gerealiseerd en opgeleverd is en over gedragen kan worden naar de afdeling asset management. Jij stelt de businesscase op welke is voorzien van een goed financieel overzicht, het technisch ontwerp, de exploitatie en een garantie van de kwaliteits- en veiligheidseisen. Gedurende de uitvoering zorg je voor de uitwerking van het ontwerp, het contracteren van een geschikte EPC-partij en het toezicht op kwaliteit, veiligheid, planning en budget. De oplevering door de EPC-partij wordt door jou kritisch getoetst op kwaliteit. Zodra deze jouw goedkeuring heeft, wordt het project volledig overgedragen aan de asset manager met alle bijhorende documenten.

Functie-eisen

Je hebt meerdere jaren ervaring in het projectmanagement. Een HBO werk- en denkniveau en goed technisch van begrip. Je bent proactief, doortastend, secuur en communicatief vaardig. Je bent er goed in is om alles van A tot Z te organiseren en hiervoor weet je de juiste partijen te benaderen.

Bedrijfsprofiel

Het van A tot Z verduurzamen van de energiehuishouding van bedrijven. Als projectmanager houd je regie over de realisatie van PV systemen, laadpalen en batterijopslag voor bedrijven. Je schrijft de business case voor een succesvol technisch en financieel project en organiseert de uitvoering.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures