Terug naar overzicht

Functie-omschrijving

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van complexe en grootschalige zonneparken volgens het projectplan. Vanaf dat de vergunning is verleend, ben jij de belangrijkste schakel in het beheersbaar houden van het project. Je zorgt voor een concrete project scope, eenduidige projectcriteria, het vaststellen van het budget en het waarborgen van kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoering. Je zorgt dat er wordt voldaan aan verwachtingen van stakeholders en voorziet ze tijdig en gedegen van relevante projectinformatie. Jij bent het aanspreekpunt voor de (hoofd)aannemer.

Aan de bouw van zonneparken worden hoge eisen gesteld. Opdrachtgevers rekenen op een gedegen en betrouwbare Projectmanager om risico’s en mogelijkheden te identificeren en te managen in functie van de projectdoelstellingen. Je beoordeelt contracten, stelt begrotingen op, verzorgt het informatiemanagement en je houdt on-site controle op de realisatie. Je toont leiderschap door het project te overzien en altijd een aantal stappen vooruit te denken. Je bent ‘in control’. Denkt in scenario’s en je hebt altijd een plan B. Jij hebt tot doel om een betrouwbare en onderscheidende partner te zijn in het projectmanagement van het realiseren van zonneparken.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding 
  • Je hebt affiniteit met technische processen
  • Je biedt ervaring in het organiseren van technische projecten als bijvoorbeeld coördinator of werkvoorbereider
  • Kennis van zonne-energie is een pré
  • Je hebt de wil om jezelf continu te verbeteren zowel inhoudelijk maar ook zeker in sociale vaardigheden zoals onderhandelen, emotionele intelligentie en strategisch denken
  • Anderen herkennen jou als volhardend en ambitieus

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij één van de meest gerenommeerde projectmanagementbureaus in het realiseren van grootschalige en complexe zonneparken. Een klein team met daadkracht.

Arbeidsvoorwaarden

Een voltijd dienstverband met een salarisrange tussen de €3k en €4k bruto per maand. Met emolumenten zoals trainingen, cursussen en een persoonlijke coach om je te begeleiden naar één van de betere projectmanagers in de grootschalige zonne-energie.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures