Terug naar overzicht
  • Regio

    Randstad

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor een jonge en zeer innovatieve organisatie in omgeving Arnhem zijn wij op zoek naar een pro-actieve Projectmanager die een flinke steen bijdraagt aan het verduurzamen van bestaande collectieve verwarmingsinstallaties door geheel Nederland.
Je begeleidt de opdrachtgevers, welke bestaan uit zorginstellingen, eigenaren van commercieel onroerend goed, Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties, in het kiezen en begeleiden van de juiste maatregelen om de verwarmingsinstallaties fossielvrij en toekomstbestendig te maken. Na het advies draag je de verantwoordelijkheid voor het uiteindelijke ontwerp, het opstellen van principeschema’s en de begeleiding van de uitvoering. Door een goede samenwerking met opdrachtgevers, realisatiepartners en toeleveranciers kom je tot de beste en meest duurzame oplossing waarbij ook een prestatie garantie wordt afgegeven.

 

Functie eisen

Om een goede invulling aan deze functie te kunnen geven denken wij dat je moet beschikken over;

  • een HBO werk- en denkniveau 
  • minimaal 3 jaar ervaring met engineering, calculaties en werkvoorbereiding met warmte installaties
  • Naast de technische know-how beschik je over een klantvriendelijke houding
  • je bent een uitstekende communicator
  • je bezit een gezonde drive met de behoefte ‘het verschil te maken’

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een prima arbeidsvoorwaardenpakket en de gelegenheid om, bij gebleken geschiktheid, op termijn in de organisatie te participeren. Twee dagen per week vanuit huis werken is bespreekbaar.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures