Terug naar overzicht
  • Regio

    Twente

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving [functie_o]

Als Projectvoorbereider Duurzaam Vastgoedonderhoud ondersteun je projectleiders in het organiseren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het financieel, procesmatig en technisch inhoudelijk uitwerken van renovaties en verduurzaming van gebouwen. Je zorgt voor een gedegen calculatie en werkvoorbereiding. En je co├Ârdineert de uitvoering van de projecten. Regelmatig zorg je voor een goede afstemming met onderaannemers en leveranciers. Op basis van jouw informatie kan de bewonersconsulent de bewoners goed informeren over de renovatie. Daarnaast help je mee met het bouwkundig en procesmatig verbeteren van de onderhoudswerken met een duurzaam resultaat.

Functie eisen [functie_o]

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau richting bouwkunde.
  • Enige (stage)ervaring als werkvoorbereider in de woningbouw is een pré.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden om met verschillende disciplines de werkzaamheden te kunnen afstemmen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever richt zich op het verbeteren en verduurzamen van vastgoed van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en onderwijsinstellingen in de regio oost. Een team bestaat uit projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders, schilders en timmerlieden. De cultuur is praktisch en familiair.

Arbeidsvoorwaarden

De salarisrange, afhankelijk van relevante werkervaring, is tussen de € 3000 en € 4500 bruto per maand met uitgebreide scholingsmogelijkheden

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures