Terug naar overzicht

Functie omschrijving [functie_o]

Onze relatie
Wonen gaat over meer dan een dak boven je hoofd. Een goed en veilig thuis betekent ook kans om te groeien, en ruimte om gelukkig te zijn. Wonen gaat over mensen en over met elkaar samenleven in de wijken. Onze relatie bouwt, verhuurt en onderhoudt betaalbare en sociale huurwoningen in de regio Overijssel. Er werken ongeveer 250 medewerkers elke dag aan woongeluk. Samen met bewoners en partners en midden in de wijken.

Onze relatie wil in 2050 alleen nog maar CO2-neutrale woningen. Om deze doelstelling te kunnen behalen gaat men de komende jaren tenminste 500 woningen per jaar verduurzamen. En dat betekent scherp aan de wind zeilen, innovaties omarmen en wetgeving blijven monitoren, zodat we flexibel blijven inspelen op een steeds veranderend werkveld. Als Vastgoedbeheerder onderhoud, renovatie en verduurzaming ga jij hierin een centrale rol spelen. Door jouw kennis van verduurzaming kunnen huurders vandaag en in de toekomst plezierig en comfortabel wonen. Als Vastgoedbeheerder zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze woningen in technische en kwalitatieve goede staat komen en blijven door onder andere verregaande verduurzaming en circulariteit van 500 woningen per jaar.  Je werkt nauw samen met de projectmanagers, afdeling contractbeheer, de projectleiders techniek en de projectleiders sociaal beheer. Je vertaalt de beheerplannen, beleidskaders en (wijzigingen in) wet- en regelgeving in een meerjarenonderhoudsbegroting. Je signaleert knelpunten en weet deze om te zetten in oplossingen. Je doet beleidsvoorstellen en voert deze ook uit. Je adviseert directie, management en belanghebbenden over een breed pakket, waaronder: meerjarenonderhoudsbeleid, de energietransitie en over vastgoed informatievoorziening. Daarnaast geef je advies over (beoogde) wijzigingen in wet- en regelgeving die jij hebt gesignaleerd en hebt vertaald in scenario’s op het gebied van bouwen en wonen. En naast dit alles leid je (of neem je deel in) verschillende project-, stuur-, of werkgroepen met betrekking tot meerjarenonderhoudsbeleid en energietransitie.

Functie eisen [functie_o]

Heb jij deze kennis?

  •  HBO werk- en denkniveau
  • Gedegen kennis van wet- en regelgeving rond bouwvoorschriften
  • Kennis en ervaring met relevante automatiseringsprogramma’s, informatiestructuren en database systemen.
  • Je bent van nature een goede en verbindende netwerker
  • Je hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen en belangen en bent organisatie sensitief
  • Je hebt overtuigingskracht
  • Je hebt oog voor innovatie en vernieuwing waarbij je hoofd- en bijzaken goed kunt onderscheiden

Bedrijfsprofiel

Onze relatie vindt het belangrijk dat je als medewerker gelukkig bent in je werk. En dat je zingeving, voldoening en plezier ervaart. Werken bij hen betekent groeien. Als persoon en als professional. Daarom krijg je veel ruimte om zelf met ideeën, initiatieven en experimenten te komen om jouw werk en het resultaat beter of fijner te maken. Medewerkers werken op een respectvolle, professionele, verbindende en verrassende manier. En zij zoeken altijd naar kansen om het de volgende keer nog beter te kunnen doen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures